Is grafisch design nodig?

Een goede website laten maken begint bij een goed grafisch design. Onze designer tracht u als klant te begrijpen en op die manier de filosofie van uw bedrijf of organisatie over te brengen naar een concept. Dit concept kan erg breed gaan. Onze minimale oplevering bestaat uit een concept voor de homepagina, samen met stijlrichtlijnen op basis van uw huisstijl Deze stijlrichtlijnen kan u toepassen of laten toepassen in al uw toekomstige comuniacie, drukwerk, …

Website

Onze websites worden typisch voorzien van een voorafgaan grafisch ontwerp. In dit grafisch ontwerp zetten we de lijnen uit en bepalen we hoe uw website er zal gaan uitzien.

Meer informatie

Huisstijl

Een huisstijl is een reeks elementen die voor u worden ontworpen om een consistente huisstijl aan te houden. Heel belangrijk als je een sterk merk wil bouwen!

Meer informatie

Overige

U kan bij ons ook terecht voor het ontwerpen van logo’s, flyers, naamkaartjes, banners en andere elementen om uw identiteit sterk en consistent te maken. Vraag advies!

Meer informatie
StyleTyles voorbeeld

Is Grafisch design verplicht?

Absoluut niet! Grafisch design is zeker niet verplicht wanneer je een website of webshop laat maken bij ons. Het is zo dat door beroep te doen op onze grafische experten, het resultaat een héél ander niveau kan krijgen. Het is dus een keuze die je maakt.

Lees meer

Wat kost grafisch design?

Grafisch design van een website kan vanaf 349 euro! Voor die prijs krijg je dan een mooi design van je website of webshop, klaar om uitgevoerd te worden.

Lees meer

Eigen ontwerp meenemen?

Heb je al een eigen ontwerp laten maken? Dat is geen enkel probleem, als je ons de bestanden doorgeeft gebruiken we dit als basis voor de ontwikkeling van je website!

Lees meer
Bekijk alle veel gestelde vragen