Onwikkeling Website

Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van websites. Zowel websites met beperkte als websites met uitgebreide functionaliteiten. We werken steeds op maat van de klant en dat aan realistische prijzen.

Meer informatie

Redesign Website

Heb je al een website en wil je die in een nieuw jasje steken? Wij gaan samen op zoek naar een passend design om dit dan te implementeren in een hedendaagse website. Zo breng je je bestaande website weer tot leven!

Meer informatie

Ontwikkeling Webshop

Online verkopen is hipper dan ooit? Wil je graag een webshop opstarten? Wij staan je bij! Je kan bij ons een webshop laten maken, maar we zetten ook graag onze ervaring in om je advies te geven om succesvol te groeien.

Meer informatie

We staan onze klanten bij doorheen het proces. Een idee, een concept, een design, de ontwikkeling en ook de begeleiding achteraf.

De prijs van uw project?

Bent u benieuwd naar de prijs voor uw project? We geven je binnen de 3 dagen een gratis offerte voor uw project.


Prijs van een website?

De prijs van een website hangt van verschillende factoren af. Afhankelijk daarvan, en in combinatie met een gesprek om je doelstellingen te kennen, kunnen we een goede prijs indicatie geven. In principe kan je al een mooi en uitgebreide website laten maken vanaf 599 euro! Vul het formulier links in om een prijs op maat te ontvangen.

Lees meer

Waarom een webshop laten ontwikkelen?

Als je een serieuze webshop wil opstarten, ontwikkel je deze best niet zelf. De standaarden veranderen snel, technische kennis is nodig, en als alles goed zit, kan jij jezelf best focussen op wat echt telt: je zaak opstarten en laten renderen.

Lees meer

Waarom een website redesign?

Eenvoudig, een verouderde website kost je klanten. Bezoekers die zich niet meteen comfortabel voelen op je website, verlaten je website ook snel opnieuw. Je website vernieuwen zorgt dus ongetwijfeld voor meer klanten.

Lees meer
Bekijk alle veel gestelde vragen